tuinOnderhoud

Als we eenmaal een mooie tuin hebben dan willen we daar vooral van genieten. Even tot rust komen in de schaduw van een boom, een lekker drankje nuttigen op het terras of een boek lezen in een gemakkelijke tuinstoel. Zo stellen we ons het tuinleven voor, maar als we willen blijven genieten, dan zullen we zo nu en dan een snoeischaar of grasmaaier ter hand moeten nemen.  Zelf vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, maar veel mensen zien het toch vooral als een noodzakelijk kwaad.

Tuinman

Eén van mijn specialiteiten is het bedenken en ontwerpen van natuurlijke, onderhoudsarme tuinen. Met een goede inrichting van je tuin en de juiste plantenkeuze kun je je een hoop onderhoudswerk besparen.

je tuin knapt op van een vakkundige snoeibeurt
je tuin knapt op van een vakkundige snoeibeurt

Hoe je de tuin ook inricht en hoeveel ruimte je de natuur ook wil geven, op een gegeven moment zul je toch corrigerend moeten ingrijpen. Als je opziet tegen het werk of als je niet goed weet hoe je het onderhoud moet aanpakken, dan kom ik je daar graag een handje bij helpen, want naast tuinontwerper, ben ik toch ook gewoon een tuinman. Wieden, snoeien of maaien… het maakt mij niet uit. Als ik met planten bezig ben dan voel ik me gelukkig.

 

 “zelf vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, maar veel mensen zien het toch vooral als een noodzakelijk kwaad”

 

Als je op zoek bent naar een tuinman of als je meer wil weten over natuurvriendelijke, onderhoudsarme tuinen, neem dan contact met mij op. Mijn werkgebied is regio Parkstad Limburg, maar ook als je buiten dit gebied woont, kom ik graag naar je toe. Afhankelijk van de afstand zal ik dan een kilometervergoeding in rekening brengen.

 

tuinonderhoud
accu-gereedschap werkt geluidsarm zonder uitstoot van schadelijke stoffen

Contact: Ed Orbons, 06 400 44341, info@sculpterra.nl

 

Diensten:

  • Ontwerp van tuinen, borders, waterelementen en openbaar groen
  • Adviezen over beplanting, aanleg, renovatie, natuurlijk tuinnieren en eetbaar groen
  • Renovatie van bestaande tuinen
  • Groenonderhoud: snoeien, maaien, wieden, beplanten en opruimen

 

Specialisaties

  • Wilde bloemenweides en prairietuinen
  • Diervriendelijke tuinen
  • Schaduwtuinen
  • Eetbare tuin

 

Contact: Ed Orbons, 06 400 44341, info@sculpterra.nl